logo1.png
MENU

CORPORATE FINANCE OG PROSJEKTFINANSIERING

Sydvestor AS er inne i et generasjonsskifte og ser etter nye og dynamiske medarbeidere innenfor områdene Corporate Finance og Prosjektfinansiering.

De rette kandidatene:

  • Har gode kommunikasjonsevner og høg integritet
  • Har gode analytiske evner og er gode lagspillere
  • Har stor arbeidskapasitet og stort pågangsmot
  • Er resultatorientert, har Gründer blod i årene og har et ønske om å være med på å skape sin egen arbeidsplass, samt verdier for både oppdragsgiver og seg selv

Sydvestor tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og en aktiv hverdag med både lokale, nasjonale og internasjonale oppdragsgivere og prosjekter. Periodevis lange arbeidsdager må påregnes. Lønnspakken er konkurransedyktig, men også resultatavhengig. I Sydvestor vil det være store muligheter for å forme sin egen hverdag.

Vi søker primært etter personer med en Bachelor eller Mastergrad innenfor Økonomi og/eller Finans. Personlige egenskaper og tidligere praksis, gjerne fra tilsvarende virksomhet vil bli tillagt stor vekt ved en eventuell ansettelse.

Medeierskap vil være mulig.

Kontorsted vil primært være Ulsteinvik eller Bergen, men vi er fleksible i forhold til dette. Rett kandidat er viktigere enn hvor kontoret er lokalisert.

Er dette noe som virker interessant for deg kontakt gjerne Jostein Sætrenes på telefon 908 51159 for en uforpliktende prat.

Søknad/CV kan sendes til js@sydvestor.no 

sydvestor_front1415.jpg
sydvestor asDesign & CMS: Osberget AS